О дымообразовании отделочных материалов, применяемых на транспорте - Анохин, Г.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2007)
Особливості транспортного засобу порівняно з будівлями і спорудами, приведений аналіз вимог нормативних документів до пожежної безпеки матеріалів, вживаних для обробки транспортних засобів, для нормування димоутворення матеріалів запропонована емпірична залежність коефіцієнта димоутворення від відстані граничної видимості. Differences of transport from constitutions and buildings have been considered. Demands of normative documents to fire safety of stuffs for transport are analysed. For a setting of formation of a smoke at burning stuffs empirical dependence of quotient of formation of a smoke on distance of limiting visibility is offered.