Новаторська наукова робота в сфері теорії права - Петришин, О.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Рецензія на кн.: Дія права: інтергративний аспект: Монографія / Відп. ред. Н.М. Оніщенко. - К.: Юридична думка, 2010. - 360 с.