Підприємство як виробничо-економічна система та його безпека - Ісаєва, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Зростаюча складність економічних процесів ставить нові, більш високі вимоги до управління економічними системами всіх рівнів. Специфічні умови функціонування перехідної економіки характеризуються високим рівнем невизначеності, що впливає на збільшення ризиків і втрат під час прийняття управлінських рішень. Ключові слова: підприємство, управління економічними системами, безпека. Растущая сложность экономических процессов ставит новые, высшие требования к управлению экономическими системами всех уровней. Специфические условия функционирования переходной экономики характеризуются высоким уровнем неопределенности, которая влияет на увеличение рисков и потерь во время принятия управленческих решений. Ключевые слова: предприятие, управление экономическими системами, безопастность. Growing complication of economic processes puts new, higher requirements to the management of all of levels the economic systems. Specific operating of transitional economy conditions are characterized the high level of vagueness which influences on the increase of risks and losses during acceptance of administrative decisions. Key words: enterprise, management economic systems, safety.