Формування ресурсного потенціалу вуглевидобувних підприємств - Фесенко, І.А. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Розкрито економічну сутність категорії «ресурсний потенціал вугледобувного підприємства», виділено його складові елементи й наведено їх характеристику. Виявлено галузеві особливості ресурсного потенціалу вугледобувних підприємств. Ключові слова: ресурси, потенціал, вугілля, підприємства. Раскрыта экономическая сущность категории «ресурсный потенциал угледобывающего предприятия», выделены его составные элементы и приведена их характеристика. Выявлены отраслевые особенности ресурсного потенциала угледобывающих предприятий. Ключевые слова: ресурсы, потенциал, уголь, предприятия. The economic essence of a category “resource potential of the coal-mining enterprise” is discovered, its components are market out and their characteristic is presented. Branch features of resource potential of the coalmining enterprises are revealed. Key words: resources, potential, coal, enterprises.