Агроекологічні аспекти використання мікробного препарату біографу для кукурудзи - Борулько, Р.О. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2007)
Викладено результати досліджень ефективності гранульованого препарату поліфункціональної дії біограну при вирощуванні кукурудзи за різного агрофону. Встановлено позитивний вплив біопрепарату на врожайність культури та якість отриманої продукції, зменшення втрат біогенних елементів з фільтраційними водами через ефективніше засвоєння макроелементів інокульованими рослинами. Изложены результаты исследований эффективности гранулированного препарата полифункционального действия биограна при выращивании кукурузы на разных агрофонах. Показано положительное влияние биопрепарата на урожайность культуры и качество полученной продукции, уменьшение потерь биогенных элементов с фильтрационными водами благодаря более эффективному усвоению макроэлементов инокулированными растениями. The results of research of polifunctional granular preparation Biogran efficiency for maize at the different agrofons are represented. Positive influence of biopreparation on productivity of culture and quality of harvest, reduction of the biogenic elements losses with filtration waters due to more effective absorption of macroelements by the inoculating plants are take place.