Від критичного аналізу до конструктивного синтезу - Шокало, О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
30 листопада — 1 грудня 2007 р. у Києві, в Палаці мистецтв "Український дім", проходив І-й
Економічний форум українців світу (ЕФУС), що
його організували Міжнародна громадська організація українців (МГОУ) "Четверта Хвиля" й
українська всесвітня Координаційна Рада.
У Форумі взяли участь українські підприємці й фахівці різних галузей економіки з України
та 23 країн світу, представники центральних
і місцевих органів влади та профільних
міністерств.