Проблеми соціально-економічного розвитку сільських поселень та шляхи їх вирішення - Продіус, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Виявлено та проаналізовано основні проблеми соціально-економічного розвитку сільських поселень. Запропоновано комплекс заходів щодо покращення соціально-економічного стану сільських поселень. Ключові слова: сільське поселення, криза, деградація села, соціально-економічний розвиток, інфраструктура. Выявлены и проанализированы основные проблемы социально-экономического развития сельских поселений. Предложен комплекс мероприятий по улучшению социально-экономического состояния сельских поселений. Ключевые слова: сельское поселение, кризис, деградация села, социально-экономическое развитие, инфраструктура. The principal problems of sozial-eonomic development of rural settlements are analyzed. The complex of measures of improvement of sozial-eonomic development of rural settlements is proposed. Key words: rural settlement, crisis, countryside decay, sozial-eonomic development, infrastructure.