Оцінка економічної надійності корпорації машинобудівної галузі - Ілюхін, О.О. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розглядається практичний механізм управління корпорацією на основі розрахунку рівня економічної надійності. Запропоновано шляхи впровадження методики визначення інтегрального показника економічної надійності та інвестиційної привабливості корпорації. Ключові слова: конкурентоспроможність, машинобудування, промислові корпорації, економічна надійність, інвестиційна привабливість, діагностика. В статье рассмотрен практический механизм управления корпорацией на основе расчета уровня экономической надежности. Предложены пути внедрения методики определения интегрального показателя экономической надежности и инвестиционной привлекательности корпорации. Ключевые слова: конкурентоспособность, машиностроение, промышленные корпорации, экономическая надежность, инвестиционная привлекательность, диагностика. In the article the practical mechanism of management a corporation is considered on the basis of calculation of level of economic reliability. The ways of introduction of method of determination of integral economic reliability and investment attractiveness of corporation index are offered. Key words: competitiveness, engineer, industrial corporations, economic reliability, investment attractiveness, diagnostics.