Трансферне забезпечення інноваційного розвитку машинобудівних підприємств: параметри і характеристики - Князь, С.В.; Георгіаді, Н.Г.; Пушак, Я.Я. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглядається сутність поняття «система трансферного забезпечення розвитку інноваційної діяльності машинобудівного підприємства». На засадах застосування загальнонаукових принципів пізнання дійсності в ній уточнено цілі, функції, стани, властивості й характеристики системи трансферного забезпечення розвитку інноваційної діяльності машинобудівного підприємства. Ключові слова: інновації, трансферт, розвиток, машинобудування, підприємство. В статье рассматривается сущность понятия «система трансферного обеспечения развития инновационной деятельности машиностроительного предприятия». На принципах применения общенаучных принципов познания действительности в ней уточнены цели, функции, состояния, свойства и характеристики системы трансферного обеспечения развития инновационной деятельности машиностроительного предприятия. Ключевые слова: инновации, трансферт, развитие, машиностроение, предприятие. In the article essence of concept is examined «system of the transfer providing of development of innovative activity of machine-building enterprise». On principles of application of scientific principles of cognition of reality aims, functions, states, properties and descriptions of the system of the transfer providing of development of innovative activity of machine-building enterprise, are specified in it. Key words: innovations, transfer, development, engineering, enterprise.