Запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного страхування - Чеберяко, О.В.; Капущак, Т.С. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Розглянуто питання запровадження в Україні другого рівня трирівневої системи пенсійного забезпечення. Ключові слова: пенсійне забезпечення, недержавне пенсійне забезпечення (НПЗ), недержавні пенсійні фонди (НПФ), трирівнева система пенсійного забезпечення. Рассмотрен вопрос внедрения в Украине второго уровня трехуровневой системы пенсионного обеспечения. Ключевые слова: пенсионное обеспечение, негосударственное пенсионное обеспечение (НПЗ), негосударственные пенсионные фонды (НПФ), трехуровневая система пенсионного обеспечения. In this article the problem of the introduction of the second level of the system of social maintenance. Key words: pension providing, non-state pension providing, non-state pension fund, three-level system of the pension providing.