Проблеми реалізації рослинницької продукції особистими селянськими господарствами - Ярошевич, О.Я. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто проблеми реалізації рослинницької продукції особистими селянськими господарствами, а також обґрунтовані напрями їх вирішення. Ключові слова: особисті селянські господарства, рослинницька продукція, товарна продукція, сільськогосподарська кооперація. В статье рассмотрены проблемы реализации растениеводческой продукции личными сельскими хозяйствами, а также обоснованы направления их решения. Ключевые слова: личные сельские хозяйства, растениеводческая продукция, товарная продукция, сельскохозяйственная кооперация. In the article the problems of realization of plant-grower products are considered by the personal peasant economies, and also directions of their decision are grounded. Key words: Personal peasant economies, plantgrower products, commodity products, agricultural cooperation.