Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень - Чеботарьов, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство. На основе теоретико-методологической, научнопрактической и нормативно-правовой разработки проблематики качества в статье разрабатывается подход по оптимизации внедрения систем обеспечения качества пищевых продуктов в условиях трансформационных преобразований. Ключевые слова: качество, система обеспечения качеством, пищевые продукты, международные стандарты, предприятие. On the background of theoretically-methodological, scientifically-practical and standard-legal research of the problem of quality it was analyzed approach to the optimization of realization the system of maintenance the quality of food products in condition of transformation. Key words: quality, system of maintenance the quality, food products, international standards, enterprise.