Формування інноваційної стратегії управління інтегрованими процесами на машинобудівних підприємствах - Семенов, А.Г.; Зикіна, В.О. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Досліджено фактори інноваційної стратегії, а саме внутрішнє та зовнішнє забезпечення інтеграційного процесу інноваційної стратегії. Визначено інноваційну стратегію інтегрування машинобудівних підприємств через включений комплекс послуг, який може бути реалізованим. Запропоновано стратегію управління інтегрування машинобудівних підприємств. Ключові слова: інноваційна стратегія, інтеграційний процес, інновації, машинобудівні підприємства, управління. Исследовано факторы инновационной стратегии, а именно внутреннее и внешнее обеспечение интеграционного процесса инновационной стратегии. Определенно инновационную стратегию интегрирования машиностроительных предприятий через включенный комплекс услуг, который может быть реализованным. Предложена стратегия управления интегрирования машиностроительных предприятий. Ключевые слова: инновационная стратегия, интеграционный процесс, инновации, машиностроительные предприятия, управления. Investigational factors of innovative strategy, namely internal and external providing of integration process of innovative strategy. Certainly innovative strategy of integration of machine-building enterprises through the included complex of services, which can be realized. Strategy of management of integration of machinebuilding enterprises is offered. Key words: innovative strategy, integration process, innovations, machine-building enterprises, managements.