Антикризове управління як одне з напрямів підвищення ефективності діяльності підприємства - Ткаченко, А.М.; Телін, С.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті розглянуто основні етапи антикризового управління та чинники, що визначають ефективність антикризових заходів. Запропоновано основні етапи реалізації політики антикризового фінансового управління підприємством за умови загрози банкрутства. Ключові слова: антикризове управління, підприємство, банкрутство, стратегії управління, етапи антикризового управління, ефективність антикризового управління. В статье рассматриваются основные этапы антикризисного управления и факторы, которые определяют эффективность антикризисных мероприятий. Предложены основные этапы реализации политики антикризисного финансового управления при угрозе банкротства. Ключевые слова: антикризисное управление, предприятие, банкротство, стратегии управления, этапы антикризисного управления, эффективность антикризисного управления. The basic stages of crisis management and factors, which determine efficiency of crisis management, — are described in this article. The basic stages of realization policy of crisic financial management in threat of bankruptcy,- were propose. Key words: crisis management, enterprise, bankruptcy, strategies of management, stages of crisis management, efficiency of crisis management.