Розвиток ліцензування у сфері роздрібної торгівлі соціально-небезпечними товарами - Чеботарьова, Н.М. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Обґрунтовано механізми захисту прав, життя і здоров’я громадян та формування безпеки держави шляхом удосконалення ліцензування роздрібної торгівлі соціально-небезпечними товарами. Ключові слова: ліцензія, ліцензування, роздрібна торгівля, соціально-небезпечні товари. Обоснованы механизмы защиты прав, жизни и здоровья граждан и обеспечения безопасности государства путем совершенствования лицензирования розничной торговли социально опасными товарами. Ключевые слова: лицензия, лицензирование, розничная торговля. социально опасные товары. Substantiated the mechanism of rights, lives and health citizens protection and providing of states safety in the way of improving in retail sales licensing with socially dangerous goods. Key words: license, licensing, retail business. socially dangerous commodities.