Оцінка готовності торговельних мереж до впровадження контролінгу - Тарасюк, М.В. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
У статті узагальнено результати дослідження рівня готовності торговельних мереж до впровадження контролінгу, а також визначено на цій основі сильні та слабкі сторони менеджменту вітчизняних суб’єктів мережевого торговельного підприємництва. Ключові слова: контролінг, торговельні мережі, рейтингова оцінка, сильні та слабкі позиції менеджменту вітчизняних торговельних мереж. В статье обобщены результаты исследования уровня готовности торговых сетей к внедрению контроллинга, а также определены на этой основе сильные и слабые стороны менеджмента отечественных субъектов сетевого торгового предпринимательства. Ключевые слова: контроллинг, торговые сети, рейтинговая оценка, сильные и слабые позиции менеджмента отечественных торговых сетей. In the article the results of research of level of readiness of networks of auctions are generalized to introduction of controlling, and also the strong and weak sides of management of domestic network auction business entities are certain on this basis. Key words: controlling, networks of auctions, rating estimation, strong and weak positions of management of domestic networks of auctions.