Формування організаційно-економічного механізму управління розвитком організаційної культури на промисловому підприємстві - Поторочин, С.О. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Визначено витрати, пов’язані з виникненням нещасного випадку на виробництві, які впливають на діяльність підприємства. Запропоновано методичний підхід щодо формування організаційно-економічного механізму управління розвитком організаційної культури на промислових підприємствах. Ключові слова: організаційна культура, безпечна трудова діяльність, охорона праці, механізм, методичний підхід, витрати, собівартість, стимулювання. Определены затраты, связанные с возникновением несчастного случая на производстве, которые влияют на деятельность предприятия. Предложен методический подход по формированию организационно-экономического механизма управления развитием организационной культуры на промышленных предприятиях Ключевые слова: организационная культура, безопасная трудовая деятельность, охрана труда, механизм, методический подход, расходы, себестоимость, стимулирование. The articles of expenses are certain related to the origin of industrial accident, which influence on activity of enterprise. Methodical approach is offered on forming of organizationaleconomic mechanism of management development of organizational culture on industrial enterprises Key words: organizational culture, safe labour activity, labour protection, mechanism, methodical approach, charges, prime price, stimulation.