Negative factors that impede the development of transport in Ukraine - Chernyavskaya, T.A. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
The comprehensive analysis of problems and develop the transport sector of Ukraine in the light of threats and risks including the crisis processes. Special attention is paid to achieve stabilization and optimization of functioning transport sector due to competitive advantages and potential opportunities. Key words: transport complex transport network, the transit potential of transportation operational condition. У статті здійснено комплексний аналіз стану та проблем розвитку транспортного сектору України у світлі загроз і ризиків, пов’язаних у тому числі з кризовими процесами. Значну увагу приділено питанням досягнення стабілізації та оптимізації функціонування транспортного комплексу за рахунок конкурентних переваг та потенційних можливостей. Ключові слова: транспортний комплекс, транспортна мережа, транзитний потенціал, транспортноексплуатаційний стан. В статье осуществлен комплексный анализ состояния и проблем развития транспортного сектора Украины в свете угроз и рисков, связанных, в том числе с кризисными процессами. Значительное внимание уделено вопросам достижения стабилизации и оптимизации функционирования транспортного комплекса за счет конкурентных преимуществ и потенциальных возможностей. Ключевые слова: транспортный комплекс, транспортная сеть, транзитный потенциал, транспортно-эксплуатационное состояние.