Санитарно-гигиенические аспекты эксплуатации автомобильного транспорта - Пономаренко, А.Н.; Евстафьев, В.Н.; Скиба, А.В.; Шеин, С.В.; Любчак, М.П. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2007)
На підставі даних літератури автори проаналізували санітарно гігієнічні аспекти експлуатації автомобильного транспорту в національному та міжнародному аспектах. Наведені і проаналізовані дані щодо рівнів дії виробничих факторів на водіїв автомобілів. Намічені основні напрямки зниження негативної дії виробничих факторів на водіїв автотранспорту. Basing on literary information, the authors analyses sanitary hygiene problems of automobile in national and international directions. Presentation and analyses data level influence of production factory on driver. The basic ways of lowering the negative automobile of production factory and driver health were described.