Investment promotion agencies are effective in attracting foreign direct investments - Khadzhynov, I. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
In article the role of national investment agencies in attraction of direct foreign investments is considered. Key words: efficiency, investments, agencies, enterprise, economy. У статті розглядається роль національних інвестиційних агентств у залученні прямих іноземних інвестицій. Ключові слова: ефективність, інвестиції, агентства, підприємство, економіка. В статье рассматривается роль национальных инвестиционных агентств в привлечении прямых иностранных инвестиций. Ключевые слова: эффективность, инвестиции, агентства, предприятие, экономика.