Neoindustrial ways of national Ukrainian and Donbass regional economical development - Chumachenko, М.G.; Amosha, O.I.; Lyashenko, V.І. (Економічний вісник Донбасу, 2010)
Priorities which have been actually formed in Ukraine in the last decades do not answer those which are widespread in the world. Strategy of economic breach of Ukraine is really can be based on speed-up of the development of those domestic productions which led to competitiveness on the internal and external markets. Keywords: innovation, technology, postіndustrialism, neoіndustrialism. Пріоритети, які фактично сформувалися в Україні за останні десятиліття, не відповідають тим, які поширені у світі. Реальна стратегія економічного прориву України може базуватися на прискореному розвиткові тих вітчизняних виробництв, що довели конкурентоспроможність на внутрішньому і зовнішньому ринках. Ключові слова: інновація, технологія, постіндустріализм, неоіндустриалізм. Приоритеты, которые фактически сформировались в Украине в последние десятилетия, не отвечают тем, которые распространены в мире. Реальная стратегия экономического прорыва Украины может базироваться на ускоренном развитии тех отечественных производств, которые довели конкурентоспособность на внутреннем и внешнем рынках. Ключевые слова: инновация, технология, постиндустриализм, неоиндустриализм.