Аналіз використання кадрового потенціалу підприємства - Богдан, Ю.М. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
В умовах машинобудівного підприємства м. Запоріжжя досліджено використання кадрового потенціалу в сучасних умовах господарювання. На базі проведеного аналізу представлені сильні та слабкі сторони кадрового потенціалу підприємства, запропоновані практичні рекомендації щодо усунення виявлених в ході аналізу слабких сторін. Ключові слова: персонал, кадрова політика, професійна підготовка, організаційна структура, матеріальне стимулювання. В условиях машиностроительного предприятия г. Запорожья исследовано использование кадрового потенциала в современных условиях хозяйствования. На базе проведенного анализа представлены сильные и слабые стороны кадрового потенциала предприятия, предложены практические рекомендации относительно устранения обнаруженных в ходе анализа слабых сторон. Ключевые слова: персонал, кадровая политика, профессиональная подготовка, организационная структура, материальное стимулирование. In conditions of the machine-building enterprise of the city Zaporizhzhya the use of the experienced potential was investigated in the contemporary conditions of the management. On the basic of the carried out analysis the strong and weak sides of the experienced potential of the enterprise were presented, the practical recommendations were offered which concern of the removal of the weak sides which were revealed with the course of this analysis. Key words: the personnel, personnel selection, vocational training, organizational structure, material stimulation.