Реструктуризація на основі інноваційної діяльності підприємств - Гаращук, О.В.; Матієнко, В.М.; Щукін, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
В статті розглядається процес реструктуризації підприємств на основі венчурного фінансування як один з найефективніших інструментів розвитку інноваційної діяльності. Ключові слова: реструктуризація, інноваційна діяльність, венчурне фінансування, ринок венчурного капіталу, фонди венчурного капіталу. В статье рассматривается процесс реструктуризации предприятий на основе венчурного финансирования как один из самых эффективных инструментов развития инновационной деятельности. Ключевые слова: реструктуризация, инновационная деятельность, венчурное финансирование, рынок венчурного капитала, фонды венчурного капитала. The process of enterprises restructuring is examined in the article on the basis of the venture financing as one of the most effective instruments of innovative activity development. Key words: restructuring, innovative activity, venture financing, venture capital market, venture capital funds.