Інноваційна політика держави в суднобудівній галузі - Великий, Ю.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Стаття присвячена питанням стимулювання інноваційного виробництва в суднобудівній промисловості за допомогою створення технологічних парків, ліцензування окремих видів судноремонтних робіт, впровадження механізмів лізингу в систему господарських відносин суднобудування та судноремонту. Ключові слова: технологічний парк, інноваційна політика, лізинг, інноваційний розвиток, новітні технології. Статья посвящена вопросам стимулирования инновационного производства в судостроительной промышленности с помощью создания технологических парков, лицензирования отдельных видов судоремонтных работ, внедрения механизмов лизинга в систему хозяйственных отношений судостроения и судоремонта. This article is devoted to the questions of innovative production stimulation in shipbuilding industry by, creation of technological parks, licensing of separate types of shiprepair works, introduction of leasing mechanisms in the economic relations system of shipbuilding and shiprepairing. Key words: technological parks, innovative policy, leasing, innovative development, newest technologies.