Удосконалення структури і функцій органів управління розвитком малого підприємництва регіону - Светлична, Т.В.; Ляшенко, В.І. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Статтю присвячено питанням тісної взаємозалежності органів державної влади і підприємницького сектору економіки в умовах структурних трансформацій та переходу до відкритої економіки. Висвітлені теоретико — методологічні аспекти державного регулювання розвитку підприємництва в умовах ринкової та перехідної економіки, надано характеристику визначенню „місто-підприємець”. Ключові слова: малий бізнес, структура, функции, управління, розвиток. Статья посвящена вопросам тесной взаимозависимости органов государственной власти и предпринимательского сектору экономики в условиях структурных трансформаций и перехода к открытой экономике. Освещены теоретико — методологические аспекты государственной регуляции развития предпринимательства в условиях рыночной и переходной экономики, предоставлена характеристика определению „город-предприниматель”. Ключевые слова: малый бизнес, структура, функции, управление, развитие. The article is devoted the questions of close interdependence of public authorities and enterprise the sector of economy in the conditions of structural transformations and passing to the open economy. Teoretiko is lighted up are methodological aspects of government control of development of enterprise in the conditions of market and transitional economy, description is given to determination „city-businessman”. Key words: small business, structure, functions, management, development.