Структура распределения дохода в малом бизнесе - Петров, П.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Розглянуто розподіл доходу підприємцями та малими підприємствами за п’ятьма цільовими групами із видокремленням домінант за фактичним та рекомендованим розподілом. Цей розподіл розглядається як процес суб’єктивного прийняття рішення у сучасних економічних умовах. Ключові словая: структура, дохід, малий бізнес, розподіл. Рассмотрено распределение дохода предпринимателями и малыми предприятиями по пяти целевым группам с выделением доминант по фактическому и желаемому распределению. Это распределение рассматривается как процесс субъективного принятия решения в современных экономических условиях. Ключевые словая: структура, доход, малый бизнес, распределение. The income distribution by a businessmen and a small enterprises on five target groups with allocation of dominants on actual and desirable distribution is considered. This distribution is considered as process of subjective decision making in a modern economic conditions. Key словая: structure, profit, small business, distributing.