Процессный подход в управлении логистикой промышленного предприятия - Левчук, Е.А. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглядаються питання використання концепції процесного менеджменту для управління логістичними процесами промислового підприємства. Запропонований механізм розрахунку фактичної результативності логістичних процесів, що забезпечує підвищення ефективності їх менеджменту. Ключові слова: процес, логістика, логістична система, менеджмент, результативність логістичних процесів. В статье рассматриваются вопросы использования концепции процессного менеджмента для управления логистическими процессами промышленного предприятия. Предложен механизм расчета фактической результативности логистических процессов, обеспечивающий повышение эффективности их менеджмента. Ключевые слова: процесс, логистика, логистическая система, менеджмент, результативность логистических процессов. In the article the questions of the use of conception of process management are examined for a management the logistic processes of industrial enterprise. The mechanism of calculation of actual effectiveness of logistic processes, providing the increase of efficiency of their management, is offered. Key words: process, logistic, logistic system, management, effectiveness of logistic processes.