Упровадження економічної модернізації на підприємствах харчової промисловості як передумова їх ефективного розвитку - Валінкевич, Н.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Досліджено та обґрунтовано необхідність впровадження економічної модернізації на підприємствах харчової промисловості як передумова їх ефективного розвитку та функціонування в умовах глобалізаційних викликів. Ключові слова: модернізація, економічна модернізація, ефективний розвиток підприємств, стратегія впровадження, глобалізаційні виклики. Исследовано и обоснованно необходимость внедрения экономической модернизации на предприятиях пищевой промышленности как предпосылка их эффективного развития и функционирования в условиях вызовов глобализации. Ключевые слова: модернизация, экономическая модернизация, эффективное развитие предприятий, стратегия внедрения, вызовы глобализации. It is investigational and grounded necessity of introduction of economic modernization on the enterprises of food industry as pre-condition of their effective development and functioning in the conditions of calls of globalization. Key words: modernization, economic modernization, effective development of enterprises, strategy of introduction, calls of globalization.