Моделювання поведінки підприємства в процессі самоорганізації - Ліхоносова, Г.С. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Надано авторське бачення поведінки підприємства у процесі його самоорганізації. Ентропію та інформованність охарактеризовано як фактори впливаючи на поведінку підприємства. Запропонована аксонометрична модель поведінки підприємства у процесі самоорганізації. Ключові слова: інформованність, ентропія, організаційні, дезорганізаційні фактори, поведінка, реакція підприємства, самоорганізація, моделювання, тривимірний простір. Предложено авторское видение поведения предприятия в процессе его самоорганизации. Энтропию и информированность охарактеризовано как факторы влияющие на поведение предприятия. Предложена аксонометрическая модель поведения предприятия в процессе самоорганизации. Ключевые слова: информированность, энтропия, организационные, дезорганизационные факторы, поведение, реакция предприятия, самоорганизация, моделирование, трёхмерное пространство. Provided by copyright vision of enterprise behavior in the process of self-organization. Entropy and informovannist characterized as factors affecting the behavior of the enterprise. The proposed аksonometricmodel of behavior in the process of self-enterprise. Key words: information, entropy, organizational, dezorganizatsionnye factors, behavior, reaction to the enterprise, self-organization, simulation, threedimensional space.