Методологія аналізу ефективності бюджетних капітальних вкладень - Батіщева, С.М. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті описано методологію попередньої та наступної оцінки ефективності капіталовкладень за рахунок бюджетних коштів, а також методологія оцінки програм бюджетних капітальних вкладень. Ключові слова: ефективність, капітальні вкладення, бюджет, оцінка програм, критерій. В статье описана методология предварительной и последующей оценки эффективности капиталовложений за счёт бюджетных средств, а также методология оценки программ бюджетных капитальных вложений. Ключевые слова: эффективность, капитальные вложения, бюджет, оценка программ, критерий. The article exhibits the methodology of preliminary and subsequent assessment of budgetary investments efficiency; it also proposes the methodology of budgetary investments programs assessment. Key words: efficiency, capital investment, budget, program assessment, criteria.