Причины, условия и последствия вступления КНР в ВТО (анализ китайско-американских договоренностей) - Котляров, Н.Н. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Одним із найважливіших аспектів торгівельноекономічних взаємин між Китаєм і США, що впливають не лише на характер і розміри двосторонніх економічних обмінів, але й на перспективи розвитку внутрішньоекономічної і політичної ситуації в обох країнах, перспективи зміцнення глобальної торгової системи, є проблеми, пов’язані з ухваленням КНР в Усесвітню Торгову Організацію. Ключові слова: торгівля, домовленості, економіка, політика. Одним из важнейших аспектов торгово-экономических отношений между Китаем и США, влияющими не только на характер и размеры двусторонних экономических обменов, но и на перспективы развития внутриэкономической и политической ситуации в обеих странах, перспективы укрепления глобальной торговой системы, являются проблемы, связанные с принятием КНР во Всемирную Торговую Организацию. Ключевые слова: торговля, договоренности, экономикак, политика. One of major aspects of trade and economic relations between China and USA, influencing not only on character and sizes of bilateral economic exchanges but also on the prospects of development of внутриэкономической and political situation in both countries, prospects of strengthening of the global point-of-sale system, there are problems, related to acceptance of PEOPLES Republic of China in Worldwide Point-of-sale Organization. Key words: trade, agreements, economy, policy.