Алгоритми операцій в межах митного режиму імпорту - Осадча, Н.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті проаналізовані елементи митних процедур в межах митного режиму імпорту, побудовані алгоритми митних операцій та визначені напрями їх удосконалення. Ключові слова: алгоритм, система управління якістю, імпорт, митна вартість, країна походження. В статье проанализированы элементы таможенных процедур режима импорта, построены алгоритмы таможенных операций и определены направления их совершенствования. Ключевые слова: алгоритм, система управления качеством, импорт, таможенная стоимость, страна происхождения. In article elements of customs procedures of a mode of import are analysed, algorithms of customs operations are constructed and directions of their perfection are defined. Key words: algorithm, a control system of quality, import, customs cost, country of origin.