Укріплення системи матеріально-технічного забезпечення аграрного сектора - Долгошея, Н.О. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Запропоновано методику розрахунку мінімально необхідного ефективного комплекту сільськогосподарської техніки в ході формування і укріплення системи матеріально-технічного забезпечення аграрного сектора. Метою статті є висвітлення процедури формування системи забезпечення аграрного сектора сільськогосподарською технікою на основі її зв’язку з підвищенням ефективності діяльності аграрних підприємств. Ключові слова: аграрний сектор, система матеріально-технічного забезпечення, мінімально-необхідний комплект техніки, ефективність господарської діяльності. Предложена методика расчета минимально необходимого эффективного комплекта сельскохозяйственной техники в ходе формирования и укрепления системы материально-технического обеспечения аграрного сектора. Целью данной статьи является освещение процедуры формирования системы обеспечения аграрного сектора сельскохозяйственной техникой на основе ее связи с повышением эффективности деятельности аграрных предприятий. Ключевые слова: аграрный сектор, система материально-технического обеспечения, минимально необходимый комплект техники, эффективность хозяйственной деятельности. The method of calculation minimum of necessary effective complete set of agricultural technique is offered during forming and strengthening of the system of logistical support of agrarian sector. The purpose of this article is illumination of procedure of forming of the system of providing of agrarian sector an agricultural technique on the basis of its connection with the increase of efficiency of activity of agrarian enterprises. Key words: agrarian sector, system of logistical support, minimally necessary complete set of technique, efficiency of economic activity.