Організаційне забезпечення реалізації системи управління якістю на ЗАТ „Запорізький автомобільний завод” (ЗАЗ) - Бурлаченко, О.П. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто модель операційної системи управління якістю на ЗАТ „Запорізький автомобільний завод”. Визначено особливості й складові успішної практики організаційного забезпечення реалізації системи управління якістю ISO 9000:2000. Ключові слова: економіка підприємства, управління якістю, ISO 9000:2000, металургійне підприємство. В статье рассмотрена модель операционной системы управления качеством на ЗАО „Запорожский автомобильный завод”. Определены особенности и составляющие успешной практики организационного обеспечения реализации системы управления качеством ISO 9000:2000. Ключевые слова: экономика предприятия, управление качеством, ISO 9000:2000, металлургическое предприятие. Operational system examination of rolled steel production management at steel enterprise is presented. Based on quality management methodology ISO 9000:2000, methodological approaches to detecting operational processes and stages inconsistency at JSC “ZAZ” are developed. Key words: enterprise economics, quality management, ISO 9000:2000, steel enterprise.