Удосконалення процесу управління якістю продукції в акціонерному товаристві

Якість продукції належить до найважливіших критеріїв функціонування підприємства в умовах відносного насичення ринку і переважаючої нецінової конкуренції. Поліпшення якості продукції вимагає підвищення якості сировини, матеріалів, комплектуючих виробів, упровадження нових прогресивних технологій і м...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2011
Main Authors: Семенов, А.Г., Король, С.А.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут економіки промисловості НАН України 2011
Series:Економічний вісник Донбасу
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/24126
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Удосконалення процесу управління якістю продукції в акціонерному товаристві / А.Г. Семенов, С.А. Король // Економічний вісник Донбасу. — 2011. — № 2. — С. 167-173. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Description
Summary:Якість продукції належить до найважливіших критеріїв функціонування підприємства в умовах відносного насичення ринку і переважаючої нецінової конкуренції. Поліпшення якості продукції вимагає підвищення якості сировини, матеріалів, комплектуючих виробів, упровадження нових прогресивних технологій і методів організації виробництва. Запропоновано створити на ВАТ „ЗТР” гуртки якості, що становлять метод навчання і заохочення персоналу в поліпшенні якості продукції і розраховано економічний ефект від їх упровадження на підприємстві. Ключові слова: якість продукції, планування, гуртки якості, конкурентоспроможність, мотивація, економічний ефект.