Методи та моделі оцінки фінансової стійкості підприємств регіону в антикризовому управлінні - Мельник, Г.Г. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті обґрунтовано можливості використання традиційних методів дослідження фінансового стану суб’єктів підприємництва в поєднанні з моделями оцінки їх фінансової стійкості, які використовуються в практиці зарубіжних держав. Ключові слова: фінансова стійкість, антикризове управління, фінансовий стан, ділова активність. В статье обоснованы возможности использования традиционных методов исследования финансового состояния субъектов предпринимательства в сочетании с моделями оценки их финансовой устойчивости, которые используются в практике зарубежных государств. Ключевые слова: финансовая устойчивость, антикризисное управление, финансовое состояние, деловая активность. Possibilities of the traditional research methods of the financial state of business entities are grounded in combination with the estimation models of financial firmness, which are used in practice of the foreign states. Key words: financial stability, management, financial state, business activity.