Теоретичні аспекти аналізу та прогнозування цін на біржових ринках - Лутай, Л.А.; Козицька, Г.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
В статті розглянуті теоретико-методичні засади аналізу та прогнозування цін на біржових ринках. Уточнено сутність понять фундаментального та інтелектуального аналізу. Визначено особливості та відмінності окремих видів біржового аналізу. Ключові слова: фундаментальний аналіз, технічний аналіз, інтуїтивний аналіз, ціни, біржі, прогнозування. У статье рассмотрены теоретико-методические основы анализа и прогнозирования цен на биржевых рынках. Уточнена сущность понятий фундаментального и интеллектуального анализа. Определены особенности и отличия отдельных видов биржевого анализа. Ключевые слова: фундаментальный анализ, технический анализ, интуитивный анализ, цены, биржи, прогнозирование. This article examine the theoretical and methodical base of analysis and the monitoring of prices on the stockexchange. The essence conception of the basic and intellectual analysis is defined. There are some features and differences of separate form of the stock-exchange analysis in this article. Key words. The basic analysis, the technical analysis, the intuitive analysis, the prices, the stock-exchanges, the monitoring.