Доктринальні засади розвитку харчової та переробної промисловості України - Чеботарьов, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Обґрунтовуються конкретні пропозиції щодо опрацювання і реалізації доктрини розвитку харчової та переробної промисловості України. Ключові слова: держава, доктрина, харчова та переробна промисловість, продовольчий комплекс, розвиток. Обосновываются конкретные предложения по разработке и реализации доктрины развития пищевой и перерабатывающей промышленности Украины. Ключевые слова: государство, доктрина, пищевая и перерабатывающая промышленность, продовольственный комплекс, развитие. The concrete propositions about elaboration and doctrine’s realization of food and processing industry’s development in Ukraine are grounding. Key words: state, doctrine, food and processing industry, food complex, development.