Формування механізму державної підтримки діяльності рослинницьких домогосподарств - Ярошевич, О.Я.; Риборак, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто шляхи розвитку механізму державної підтримки діяльності рослинницьких домогосподарств в Україні та обґрунтовано необхідність створення ними заготівельно-збутових кооперативів. Ключові слова: Особисті селянські господарства, державна підтримка, пільгове кредитування, державні закупки сільськогосподарської продукції, заготівельно-збутові кооперативи селянських домогосподарств. В статье рассмотрены пути развития механизма государственной поддержки деятельности растениеводческих домохозяйств в Украине и обоснованно необходимость создания ими заготовительно-сбытовых кооперативов. Ключевые слова: Личные крестьянские хозяйства, государственная поддержка, льготное кредитование, государственная закупка сельскохозяйственной продукции, заготовительно-сбытовые кооперативы крестьянских домохозяйств. In the article the ways of development of the system of state support of activity of plant-grower the personal peasant economies are considered in Ukraine and grounded necessity of creation by them purveying sale cooperative stores. Key words: Personal peasant economies, state support, favorable crediting, government purchases of agricultural produce, purveying sale cooperative stores of peasant the personal peasant economies.