Світоглобалізаційні процеси та їх вплив на розвиток інноваційної діяльності в АПК - Погріщук, Б.В.; Чорнодон, В.І. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У роботі визначено організаційно-економічні особливості розвитку інноваційної діяльності під впливом світоглобалізаційних процесів, аспекти міжнародного співробітництва щодо реалізації інновацій, обґрунтовано шляхи активізації інноваційної діяльності в АПК. Ключові слова: інноваційна діяльність, агропромисловий комплекс, глобалізація. В работе определены организационно-економические особенности развития инновационнной деятельности под воздействием глобализационнных процесов, аспекты международного сотруднечества по реализации инноваций, обоснованы пути активизации инновационной деятельности в АПК. Ключевые слова: инновационная деятельность, агропромышленный комплекс, глобализация. In the paper the organizational and economic characteristics of innovation under the influence svitohlobalizatsiynyh processes, aspects of international cooperation to implement the innovation, the ways of intensification of innovation in agriculture. Key words: innovation, agriculture, globalization.