Основні поняття стійкості економічного розвитку - Мірошніченко, Т.С. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті проводиться дослідження поняття „стійкій розвиток”, його походження, визначення сутності та структури. Розглядається стійкість як основа стабільності стану підприємства, її види та фактори. Ключові слова: поняття стійкості, економічний розвиток, стабільний стан підприємства, види та фактори. В статье проводится исследование понятия „устойчивое развитие”, его происхождение, определение, сущность и структура. Рассматривается устойчивость как основа стабильности состояния предприятия, ее виды и факторы. Ключевые слова: понятие устойчивости, экономическое развитие, стабильное состояние предприятия, виды и факторы. Research of concept „Steady development”, his origin, determination, essence and structure, is conducted. Stability as basis of stability of the state of enterprise, its kinds and factors is examined. Key words: concept of stability, economic development, stable state of enterprise, kinds and factors.