Перспективи використання когенераційних установок для підтримання економічної безпеки держави - Юдін, М.А. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто можливості використання когенераційних установок з метою підтримання економічної безпеки держави та екологізації економіки. Проведено аналіз техніко-економічних характеристик когенераційної установки українського виробництва та порівняння її з зарубіжними аналогами. Ключові слова. Когенерація, когенераційні установка, економічна безпека, екологізація економіки. В статье рассмотрены возможности использования когенерационных установок с целью поддержания экономической безопасности государства и экологизации экономики. Проведен анализ технико-экономических характеристик когенерационной установки украинского производства, а также ее сравнение с зарубежными аналогами. Ключевые слова. Когенерация, когенерационная установка, экономическая безопасность, экологизация экономика. Abstract. The paper considers the possibility of using cogeneration in order to maintain economic security and greening of the economy. The analysis of technical and economic characteristics of the cogeneration unit of Ukrainian origin, as well as its comparison with foreign analogues is introduced. Key words. Cogeneration, cogeneration units, economic security, greening of the eeconomy.