Основні елементи інноваційного потенціалу - Фірсова, С.М.; Чеботар, С.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто основні поняття інноваційного потенціалу як системного показника, що характеризує рівень ефективності управління підприємством у реалізації стратегії інноваційного розвитку. Ключові слова: інноваційна теорія, інноваційний потенціал, інноваційний розвиток, управління підприємством, інноваційні можливості, рівень ефективності управління. В статье рассматриваются основные понятия инновационного потенциала как системного показателя, который характеризует уровень эффективности управления предприятием в реализации стратегии инновационного развития. Ключевые слова: инновационная теория, инновационный потенциал, инновационное развитие, управление предприятием, инновационные возможности, уровень эффективности управления. In the article the basic concepts of innovative potential are examined as a system index which characterizes the level of efficiency of management an enterprise in realization of strategy of innovative development. Key words: innovative theory, innovative potential, innovative development, management, innovative possibilities, level of management efficiency, an enterprise.