Проблеми формування науково-технологічного та інноваційного потенціалу України - Дубовиков, М.М.; Величко, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті досліджено основні проблеми становлення національної і регіональної інноваційної системи України, визначено основні заходи щодо формування науково-технологічного та інноваційного потенціалу країни. Ключові слова: інновації, інноваційна система, інноваційна модель, інноваційна стратегія, науково-технологічний потенціал. В статье исследованы основные проблемы становления национальной и региональной инновационной системы Украины, определены основные мероприятия по формированию научно-технологического и инновационного потенциала страны. Ключевые слова: инновации, инновационная система, инновационная модель, инновационная стратегия, научно-технологический потенциал. In the article the basic problems of establishing national and regional innovation system of Ukraine, the basic arrangements for the formation of scientific, technological and innovative capacity of the country. Key words: innovation, innovation system, innovation model, innovation strategy, scientific and technological potential.