Risk Management of Leasing Company - Saenko, O.A. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
У статті розглянуто питання настання ризиків, їх форми та можливі напрямки нейтралізації втрат на результати діяльності лізингової компанії. Ключові слова: лізинг, ризики, лізингова компанія, управління ризиками. В статье рассмотрены вопросы наступления рисков, их формы, и возможные направления нейтрализации потерь на результаты деятельности лизинговой компании. Ключевые слова: лизинг, риски, лизинговая компания, управление рисками. The expounded questions of risks’ offensive, their form, and possible directions of losses neutralization are on the results of leasing activity company Key words: leasing, risks, leasing company, management risks.