"Торгсин" та його представлення в музейних експозиціях - Горох, М. (Ніжинська старовина, 2010)
У статті автор розглядає основні етапи становлення “Торгсину” в Чернігівській області, а також обґрунтовує необхідність висвітлення його діяльності в музейній експозиції. В статье автор рассматривает основные этапы становления Торгсина в Черниговской области, а также обосновывает необходимость освещения его деятельности в музейной экспозиции. The author examines in the article the basic stages of becoming of “Torgsin” in the Chernigov area. Also he grounds the necessity of representation of its activity in museum display.