Музеї підприємств і організацій — джерело для вивчення історії рідного краю - Константинов, В. (Ніжинська старовина, 2010)
Музеї підприємств і організацій – джерело для вивчення історії рідного краю. На прикладі діяльності ряду музеїв підприємств і організацій, що переважно працюють на громадських засадах, показана їх вагомість у вивченні історії рідного краю. На примере деятельности ряда музеев предприятий и организаций, которые в основном работают на общественных началах, показана их весомость в изучении истории родного края. On the example of several enterprises and organizations’ activity mainly on a voluntary basis, their weight in the study of the native country’s history is chown.