Життя шкільного музею - Пушкар, Ф. (Ніжинська старовина, 2010)
Робота присвячена діяльності музею Шосткинської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 1 імені Кожедуба. Работа посвящена деятельности музея Шосткинской специализированной школы І–ІІІ ступени № 1 имени Кожедуба. The work is devoted to the activity of the museum of Shostka Kozhedub specialized school № 1 (I–III degrees).