Державне страхування майна від вогню в сільських районах Чернігівщини в 1921—1927 роках: перспективи відображення у музейних колекціях - Латишева, О. (Ніжинська старовина, 2010)
У даному дослідженні здійснений детальний аналіз особливості здійснення державного страхування майна від вогню в сільських районах Чернігівщини упродовж 1921–1927 років. В данном исследовании предпринят детальный анализ особенностей проведения государственного имущественного страхования от пожаров в сельских районах Черниговщины в 1921–1927 гг. In this research the detailed analysis of peculiarities of realization of state property fire insurance in rural districts of Chernihiv regionin 1921–1927 is done.