З історії благодійних закладів Ніжина в XIX ст. - Кулик, Л. (Ніжинська старовина, 2010)
На основі архівних матеріалів визначено окремі моменти розвитку закладів соціальної опіки Ніжина в ХІХ ст. На основе архивных материалов рассмотрены отдельные аспекты развития учреждений социального призрения Нежина в ХІХ в. On the basis of the archived materials the separate aspects of social charity establishments’ development of Nizhyn in XIX century are considered.